Ons bedrijf

In een periode van ruim vijftig jaar hebben wij ons als wasserij kunnen ontwikkelen tot een professional binnen ons vakgebied.
Met veel kennis en ervaring, niet alleen vaktechnisch en bedrijfskundig maar ook op het gebied van logistiek en relatiebeheer.
De basis is een goed gestructureerde organisatie met korte communicatielijnen. Met daarnaast een modern en geavanceerd machinepark, dat onze medewerkers in staat stelt de aangeboden was snel, goed en volgens afspraak te verwerken.
Nieuwe investeringen en uitbreidingen liggen in het verschiet, met respect voor mens en samenleving. In onze huidige wasstraat, met een capaciteit van zo’n 15.000 kilo was per dag, wordt op verantwoorde wijze omgegaan met het milieu en het daaraan gerelateerde energieverbruik. Met een maximaal rendement als resultaat.

Een team van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers staat dagelijks klaar om de werkzaamheden in goede banen te leiden. Ondanks de verregaande automatisering zijn onze mensen dan ook de belangrijke schakels binnen ons bedrijf.