Skip to main content

Innovatief denken en handelen, op basis van de wensen en behoeften van de klant

Onze diensten

Wassen

Wasserij Engelbertink is gespecialiseerd in het reinigen van hotellinnen, restaurantlinnen, keukenlinnen en bedrijfskleding.

Verhuur van linnen

Ook kunt u bij ons terecht voor het huren & wassen van linnengoederen voor uw hotel, restaurant, vakantiepark of bedrijfskleding. Wij leveren maatwerk zonder grenzen.

Verkoop van linnen

Naast bewassing en verhuur bieden wij tevens de mogelijkheid om linnengoederen via ons aan te schaffen. Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wasserij Engelbertink is gespecialiseerd in reiniging, verhuur en verkoop van linnengoederen, ten behoeve van Horeca, Recreatie en Bedrijfsleven.

Wij werken conform de Certex/ISO-9001 norm en voldoen daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen binnen de wasserijbranche!

Voor heldere afspraken en kraakhelder wasgoed!

Klanten

Hotels

Wasserij Engelbertink verzorgt het linnengoed voor hotels in vrijwel geheel Nederland en in de Duitse grensstreek. De hotellerie behoort reeds jarenlang tot de belangrijkste klantenkring van onze wasserij.

Recreatieve bedrijven

Meerdere bedrijven binnen de recreatieve sector zijn klant bij ons. Deze bedrijven bevinden zich door vrijwel het gehele land alsmede in de Duitse grensstreek. We bieden onze klanten verschillende mogelijkheden aan linnenpakketten, specifiek voor de recreatieve sector.

Restaurants

Veel restaurants zijn al jarenlang klant bij ons. Tafellinnen, keukenlinnen en kleding, het behoort allemaal tot de mogelijkheden welke wij voor onze klanten kunnen verzorgen. Onze jarenlange expertise zal zorgen voor een perfecte uitstraling in uw restaurant.

Bedrijfskleding

Wasserij Engelbertink beschikt binnen haar wasserij over een aparte afdeling voor de behandeling van bedrijfskleding. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven uit veel verschillende sectoren.

Als dienstverlener in een markt die voortdurend in beweging is, zien wij het als een uitdaging de ontwikkelingen op de voet te volgen en zo mogelijk een stapje voor te blijven. 

Door innovatief denken, op basis van de wensen en behoeften van de klant, met zowel vandaag als morgen als uitgangspunt. Bij optimaal textielbeheer draait alles om persoonlijke aandacht en vertrouwen.

Wij investeren dan ook niet alleen voortdurend in kennis, techniek en logistieke processen, maar vooral ook in mensen. In onze eigen medewerkers, onze klanten en onze leveranciers.

Een goede balans tussen een zakelijke en een dienstverlenende instelling leidt tot soepel lopende bedrijfsprocessen, maximale kwaliteit, optimale kostenbeheersing en pragmatische, klantgerichte oplossingen.

Wij horen graag van u

Vraag of opmerking?

Stuur uw e-mail naar info@wasserijengelbertink.nl of bel ons op telefoonnummer +31 (0) 541 512 988

Neem contact met ons op