Skip to main content

Over ons

Over een periode van meer dan vijftig jaar hebben wij ons als wasserij ontwikkeld tot een professional binnen ons vakgebied.

We beschikken over veel kennis en ervaring. Niet alleen vaktechnisch en bedrijfskundig, maar ook op het gebied van logistiek en relatiebeheer.

Onze basis is een goed gestructureerde organisatie voorzien van korte communicatielijnen.

Wij beschikken verder over een modern machinepark dat onze medewerkers in staat stelt om uw wasgoed snel, goed en volgens afspraak te verwerken. Nieuwe investeringen en uitbreidingen vinden regelmatig plaats of liggen in het verschiet. Uiteraard met respect voor mens, milieu en maatschappij.

Wie we zijn

Dorita

Directrice

Edgar

Accountmanager

Voor heldere afspraken en kraakhelder wasgoed!

Wij beschikken over een moderne, milieubewuste wasstraat met een capaciteit van zo’n 15.000 kilo wasgoed per dag, welke ons in staat stelt om op een verantwoorde manier met het milieu om te gaan door middel van strikt gereguleerd water-, was- en energieverbruik.

Een team van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers staat dagelijks klaar om de werkzaamheden in goede banen te leiden. Ondanks dat ons bedrijf vrijwel volledig geautomatiseerd is, vormen onze mensen dan ook nog steeds de belangrijkste schakel.

ISO 9001 certificering

De ISO 9001 certificering betekent dat wij werken middels een vaste, gecontroleerde structuur.

Dit geeft de garantie dat onze bedrijfsprocessen op orde zijn en de kwaliteit ervan gewaarborgd blijft.

ISO 9001 certified

De certificering houdt echter tevens in dat er continu gewerkt wordt aan kwaliteitsverbetering met als uiteindelijk doel om de klanttevredenheid te handhaven en te vergroten.

Wij horen graag van u

Vraag of opmerking?

Stuur uw e-mail naar info@wasserijengelbertink.nl of bel ons op telefoonnummer +31 (0) 541 512 988

Neem contact met ons op